Over Frits

Creativiteit en een sterk verbeeldingsvermogen... iets wat begon als een tekenles in kindertijd liep uit op een studie Ruimtelijke Presentatie en Communicatie op het Nimeto te Utrecht. Vervolgens studeerde Frits vanuit zijn passie voor architectuur, stedenbouw en openbare ruimte vrolijk verder aan de NHTV Internationale Hogeschool te Breda waar hij in de zomer van 2014 zijn studie Urban Design afrondde. Met deze expertise vraagt, graaft, verstoort, ordent, ontwerpt, tekent en communiceert hij met als doel om zinnenprikkelende communicatie-uitingen te creëren die verbeelden, verbazen en uitleggen.

In de afgelopen jaren heeft Frits zich toegelegd op het ondersteunen van advies-, onderzoeks-, en ontwerpbureaus en overtuiging speelt hierbij een belangrijke rol: wie ben je en waar sta je voor als organisatie? Een lastige vraag, maar ook open, onderzoekend en nieuwsgierig. Deze vraag helpt om tot de kern van een communicatievraagstuk te komen en leidt steevast tot producten die uw overtuiging uitstralen.

Tijd voor een kop koffie?

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Opdrachtgevers aan het woord:

 • “In de watersportsector is beeld soms sterker dan heel veel woorden. Frits weet heel goed hoe je een boodschap kracht bij zet met infographics, visuals, illustraties en kaarten. Hij maakt complexe zaken eenvoudig, maar zorgt ook voor detailontwerp van havens en gebieden. Zijn vormgeving zorgt voor een professionele uitstraling van onze rapporten en presentaties.”

  Rob Vrolijks - Projectbureau Vrolijks

 • “Werken met Frits is als spelen in een speeltuin. Het waardevolle aan samenwerken met Frits is zijn verbeeldingskracht in leisure. Frits is in staat om woorden, zinnen en beelden in je hoofd, om te zetten in krachtige visuals, presentaties of beeldend kaartmateriaal.”

  Merlijn Pietersma - ZKA Leisure Consultants

 • “Ik werk erg graag met Frits. Hij is flexibel, kan op zeer korte termijn schakelen, werkt snel en secuur en heeft aan enkele zinnen genoeg om een mooie visualisatie te maken. Echt top!”

  Annelies Romme - Seinpost Adviesbureau

 • Vanuit ElaadNL (kennis- en innovatiecentrum voor het slim laden van elektrische auto's) hadden we iemand nodig die ons strategisch plan van illustraties kon voorzien. We kwamen bij Frits terecht en dat leverde precies op wat we zochten: zowel qua resultaat (uitstekende, verhelderende tekeningen, die wat extra's brengen) als proces (prettig samenwerken en goed naar elkaar luisteren). Kortom, vijf sterren voor Frits!

  Eric van Kaathoven - ElaadNL

Wij werken o.a. voor: